Palma Servicios Sociales | EL CRIS SANT PAU EN LA V TROBADA DE PILOTA DE LA MAGDALENA DE CASTELLÓ.
384
post-template-default,single,single-post,postid-384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

EL CRIS SANT PAU EN LA V TROBADA DE PILOTA DE LA MAGDALENA DE CASTELLÓ.

Per 5é any consecutiu, el nostre CRIS va a participar en la Trobada de pilota valenciana (en modalitat raspall), que es celebra a Castelló de la Plana. De la mà del CRIS de la Creu Roja, i del Club de pilotari de Castelló, i amb la coparticipació del CRIS ACOVA de València i CEEM “San Lorenzo de Brindis” de Massamagrell i CRIS SANT PAU (Palma Servicios Sociales S.L.)

Des del CRIS i Centre de Dia Sant Pau, els nostres pilotaris i altres usuaris que tenen el gust de viatjar amb nosaltres en autobus, financiat per les asociasion i empreses que gestionen els centres que participen. Gaudirem d’una jornada cultural en plena festa local el pròxim dimecres 27 de febrer. El Centre amfitrió ens facil·litarà les seues instal·lacions i ens donarà la seua visió cultural de les festes majors de la seua ciutat. Passejarem i dinarem totes i tots junts en un dels parcs del municipi, i a les 16h, en el Carrer Gràcia, iniciarem les partides al carrer de les quals podran disfrutar tots els assistents.